Kotimaisille teille kotimaisella perävaunulla. Tilaa traileri 0400 666 531

ATF-trailer -peräkärryt 

Kattavasta ATF-trailer -mallistostamme löydät niin työ- kuin harrastekäyttöön sopivat peräkärryt. Suomalaisille teille ja sääolosuhteisiin sekä laadultaan että tekniikaltaan suunnitellut peräkärryt voidaan myös rakentaa ja kustomoida täysin asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kaikissa jarruttomissa kärryissä on hitsattu 40x80x2,0 v-mallinen putkipalkki-aisa, mikä on uppokastamalla kuumasinkitty.

Valvottu valmistusprosessi ja korkealuokkaiset osat

Valmistamme peräkärryjen rungot hitsaamalla, jonka jälkeen ne kuumasinkitään uppokastamalla SF S-EN ISO 1461 -kuumasinkitysstandardin mukaisesti. Valmistustekniikan ansiosta vaunun teräsrakenteissa ei ole ruostuvia terässaumoja.

Peräkärryjen tyyppihyväksytyt 40x80x2,0 putkiaisat ovat myös omaa tuotantoamme, ja ne valmistetaan samalla tekniikalla kuin itse peräkärrytkin. Myös muut osat ovat testattuja ja erittäin korkealaatuisia: mm. pyörännapoina käytämme vesitiiviitä saksalaisvalmisteisia AL-KO- tai Knott -napoja.

Akselistovaihtoehtoina malleissamme ovat lehtijouset ja iskunvaimentimet tai kumivääntöakselisto.

Avo- ja kuomukärryjen vakiovarusteet: lehtijouset, iskunvaimentimet, kippi kaasupumpulla, ajosiltatakalaita ja nokkapyörä
Lisähintaan erikoisvarusteet: LED-valot, erikoisvanteet, erikoisteippaukset ym. - Kysy lisää!

Jarruton 1800x3500x1800 kokonaispaino 750 kg